Aconsegueix la nostra equipació

Ha arribat el fred a La Cerdanya i amb ell la nostra nova equipació!

Aquest cop hem decidit possar-ho més fàcil i gràcies a l’ajuda de Pertot us podem oferir tota una col·lecció de roba d’hivern pels dies de ciclisme més freds a la nostra comarca. Gràcies als amics de Pertot podreu passar per la seva botiga on podreu veure els models sense personalitzar per comprobar la qualitat i emprovar-vos les talles.

Per la nova equipació hem apostat pels gironins Tactic, especialistes en dissenyar roba ciclista d’alta qualitat. Donem així un salt de qualitat en roba i complements ajustant el preu per oferir-vos unes peces tope de gama amb les que pasturar en les condicions més adverses.

El període de fabricació és aproximadament d’uns 30 dies des del dia en que fem la comanda. Podreu recollir la vostra comanda a la botiga de Pertot a Puigcerdà -> Pont Teixidor, 26, 17520 Puigcerdà, Girona
La comanda mínima és de 10 artícles en cada producte, per tant si en algún producte no s’arriba al mínim retornarem els diners d’aquell producte i no es farà la comanda d’aquell article.

Si tens qualsevol consulta, dubte o problema amb la teva comanda posa’t en contacte amb nosaltres a comandes@cerdanyacyclingculture.com

Altres productes

Mostra 1–12 de 15 resultats