Aconsegueix la nostra equipació

Aquest 2023 pastureig del bo.

Aquesta vegada hem decidit fer cas al vostre feedback i hem creat un disseny “tope de gama”. Un maillot i culot premium a un preu ajustat. Tant el maillot com el culot estàn dissenyats amb la colecció Hard Day de tactic, la gama més alta.

Per la nova equipació hem apostat pels gironins Tactic, especialistes en dissenyar roba ciclista d’alta qualitat. Donem així un salt de qualitat en roba i complements ajustant el preu per oferir-vos unes peces tope de gama amb les que pasturar a les vostres rutes preferides.

El període de fabricació és aproximadament d’uns 60 dies des del dia en que fem la comanda. Podreu recollir la vostra comanda a la botiga de Pertot a Puigcerdà -> Pont Teixidor, 26, 17520 Puigcerdà, Girona
La comanda mínima és de 5 artícles en cada producte, per tant si en algún producte no s’arriba al mínim retornarem els diners d’aquell producte i no es farà la comanda d’aquell article.

Si tens qualsevol consulta, dubte o problema amb la teva comanda posa’t en contacte amb nosaltres a comandes@cerdanyacyclingculture.com

S'estan mostrant 4 resultats